sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Tervetuloa mukaan matkalle terveyden ihmeelliseen maailmaan!

Hei,

Mä olen Anna 37v, neljän lapsen kotiäiti. Meidän perhe on kohdannut viimeisen puolentoista vuoden aikana katastrofin, joka koskettaa nykypäivänä liian monta perhettä Suomessa ja ympäri maailmaa. Meillä on hometalo ja se on sairastuttanut meidän koko perheen. Kirjoitan hometalon ja meidän perheen tarinaa täällä.

Aloitin kuitenkin tämän uuden blogin kertoakseni toipumisesta, terveydestä, puhtaasta ruoasta, puhdistautumisesta ja uudesta elämänasenteesta. Tämä matka on meillä vasta alussa, olet lämpimästi tervetullut mukaan lukemaan kokemuksia, kokeiluja, onnistumisia ja epäonnistumisiakin.


Uusperheeseemme kuuluu lisäkseni mies, 34 vuotias, keliakiaa lukuunottamatta ennen homehelvettiä hyväkuntoinen, urheileva ja perusterve tyyppi.
17 ja 12 vuotiaat tytöt, 4 vuotias poika ja kuopuksemme, tyttö 5kk. Kuopusta lukuunottamatta me kaikki sairastuimme jollain tasolla meidän omassa kodissa. Minä itse kärsin kovista lihas- ja nivelsäryistä, aivosumusta, väsymyksestä, rytmihäiriöistä, korvien soimisesta, päänsäryistä, ruoansulatus ongelmista jne.
Miehellä tippuili tavarat käsistä, nivelet särki, vatsa oli kipeä, mikään ei huvittanut, väsytti, iho kutisi ja taipeisiin ilmestyi ihottumaa. Vanhimmalla tytöllä oli näköhäiriöitä, näön sumentumista, kovia päänsärkyjä, vatsakipua, väsymystä, joka ei lähtenyt nukkumalla. Nuoremmalla tytöllä oli jatkuvasti hikka ja refluksin oireita, ruoka ei maistunut ja hänelläkin särki jatkuvasti päätä. Pojalla alkoi vatsa oireilla ja hän oli kokoajan flunssassa, oli korvatulehduksia, infektioastman oireita ja ruoka ei maistunut.

 Kun meille selvisi, että sairastelu johtuu omasta kodistamme, muutimme evakkoon ja aloimme tekemään kotiimme korjaussuunnitelmia. Oma toipuminen ei kuitenkaan ollutkaan ihan niin itsestäänselvä ja helppo homma. Oireet toki helpottivat ja jotkut loppuivat kuin seinään, mutta olo oli edelleen väsynyt ja sairas. Kaiken lisäksi osa perheestämme sairastui homealtistuksen myötä myös monikemikaaliyliherkkyyteen. Myös herkkyys homeille ja sisäilman ongelmille jäi pysyväksi seuralaiseksi. Aloimme etsiä kuumeisesti tietoa ravinnosta ja sen merkityksestä, erilaisista ruokavalioista, puhdistuskuureista ja hyvinvoinnista ylipäätään. Tämä on avannut aivan uusia ovia terveyden maailmaan ja omaan itseen.


En edusta mitään yritystä, en myy mitään, mutta kokeilen ja suosittelen juttuja, jotka itse olen hyväksi kokenut. Pääosassa on kuitenkin terveys ja perheen kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Tulen jakamaan reseptejä, kokemuksia ja vinkkejä puhtaasta ravinnosta, liikunnasta ja terveellisistä elämäntavoista meidän porukan tapaan. Avasin blogille sivun myös Facebookkiin, tähän jota jokaisen on helppo tyykkäämällä seurata uutisvirrassaan.

Terkuin, Anna

6 kommenttia:

 1. Kiitos mielenkiintoisen blogin avauksesta. Haluan jakaa teille viikko sitten lukemani mielenkiintoisen ja maailmankuvaani horjuttaneen kirjan: "Terveysmeedio auttaa" by Anthony William. Todellakin meedio - jos pystyy ohittamaan sen aiheen - kannattaa lukea kirja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kirjavinkistä! Otan ehdottomasti tehtäväkseni lukea :)
   -Anna

   Poista
 2. Mä jouduin homekouöun jälkeen.kiöpirauhaslääkitykselle
  Sunteettinen eo auttamut ja nyt voin hyvin eriloisluvallidella Thyroid Erfa lääkkeellä. On kasvisperäinen. Ruokavalio on tärkeä. Olen ollut 4v gluteenittomalla ja sain vatsani rauhottumaam. Nyt olen lääkekuurien jälkeen detoxikuurin käyttänyt ja olo koheni kovasti. Tuotteita ei vielä saa mutta ensi vuonna. Voin nyt hyvin :)tsemppiä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei, hienoa kuulla toipumisestasi ja että ruokavalio on auttanut <3 Kiitos tsempeistä! -Anna

   Poista
 3. kiitos, jään mielenkiinnolla odottelemaan bloggauksiasi :)

  VastaaPoista